Revyen i Helsingør fjernede hele 3 numre fra revyen efter premieren; resultatet blev stående applaus

06.06.2024

D. 29/5 havde Revyen i Helsingør premiere på dette års revy. Aftenen startede med at byde publikum velkommen med et orkester, hvorefter der var buffet til de sultne gæster.
 
Revyen i Helsingør er et godt eksempel på at revy er en levende størrelse med højaktuelle emner, som er i udvikling hele vejen til og efter premieren. Revyen måtte nemlig  justere deres  program efter premieren og tilmed pille hele 3 numre ud af 1. akt og ligeledes rykke et nummer til 2. akt. 
 

Grunden til ændringen af programmet skyldes reaktionerne efter premieren. Her var det tydeligt for Revyen i Helsingør, at publikum var mere begejstrede for 2. akt. og en justering var derfor nødvendig.

Til gengæld resulterede dette også i, at der blev tilføjet nyt og friskt stof til revyen, f.eks. omhandlende “Den Sorte Svane”, som jo er det program TV2 netop har udsendt og alle taler om. Sådan er vilkårene for revy og samtidig er det, det helt unikke ved denne scenekunstform.

 
De efterfølgende forestillinger er forløbet lige efter bogen og er blevet modtaget med masser af grin og applaus fra publikum.
 
Hvis du også vil ind og opleve en revy, der får stående applaus, så spiller Revyen i Helsingør frem til d. 29/6 2024 i Helsingør Teaterhus.

 

Revyen I Helsingør 2024