I Bornholm Sommerrevy øver de til premieren både i Kyllingemoderen og på toilettet

25.06.2024

Bornholms Sommerrevy har premiere d. 28 juni og de har allerede travlt med at øve.
Revyen bliver også kaldt “KUK KUK i skoven” og det er der en helt særlig grund til. Revyen spiller nemlig midt ude i Bornholms smukke skov, hvor gøgens “KUK KUK” er det tydelige tegn på, at det er sommer og derfor revy tid.
Selvom revyen spiller midt i skoven, er det selvfølgelig ikke under åben himmel. Bornholm Sommerrevy holder til i en særlig bygning, som af bornholmerne bliver kaldt “Kyllingemoderen”. Bygningen minder om en kæmpe varmelampe til kyllinger og deraf navnet. 
“Kyllingemoderen” er en fredet bygning, hvilket både gør den ikonisk men også en smule besværlig. Det har nemlig konsekvenser i form af, at revyskuespillerne hverken har lækre garderober eller rum, hvor de kan trække sig tilbage og hvile eller øve i fred. 
Søren Hauch-Fausbøll, som både er direktør og skuespiller, har heldigvis fundet løsningen på den del og anvender uden problemer det offentlige skovtoilet, når han skal øve musik.
Vil du ind og se Bornholm Sommerrevy, så spiller den frem til d. 3 august – er Søren ikke at finde inden showstart, ved du hvor du skal lede.

 

Bornholm Sommerrevy
Nakskov revyen