Ganløse Revyen er mere end bare en lokal revy

27.03.2024

RevyDanmark består af flere lokale revyer, rundt om i de mindre byer i Danmark, herunder Ganløse Revyen, som er placeret i Ganløse i Nordsjælland med knap 3.000 indbyggere.

 

Michel Castenholt, revyens instruktør, er blevet spurgt ind til, hvordan revyen afspejler det lokale område, hvortil han svarer: 

 

“Jamen så lokal er den heller ikke, der vil forhåbentligt være et par numre med lokal islæt, men ellers er den altså for alle … fordi så meget sker der jo heller ikke i Ganløse, og folk kommer jo også fra andre steder end Ganløse og ser vores revy.
Det er ikke på den måde en lokal revy, hvor de skriver om brugsuddelere og studenterbrødet hos bageren”.

 

Michel fortæller, at uanset om publikum kommer fra lokalområdet eller langvejs fra, så er Ganløse Revyen for:

 

“Folk der gerne vil ud at have en god og sjov aften … Det skal være let tilgængeligt … så det er ikke sådan, at det kræver nogle specielle forudsætninger udover, at man selvfølgelig skal vide, hvem der er statsminister og sådan nogle ting”.

 

Ganløse Revyen har premiere d. 7. juni 2024, og selvom holdet først for nyligt er begyndt at samle tekster ind, fortæller Michel, at revyen i år bliver med fokus på nogle af de store begivenheder, som sker i verden:

 

“Der kommer sikkert noget med CO2-udslip fra landmændene og CO2 afgifter.
Der kommer givetvis også noget om tronskiftet … Altså det er de ting, der har rørt sig i løbet af året, som vi stadigvæk husker”.

 

I fremtiden ønsker Michelat revyen fortsat kører ad samme sti og fortsat bestræber sig på at underholde og give publikum en god oplevelse. Med det sagt fortsætter han:

 

“Nu kommer jeg i alligevel til at snakke om fornyelse. Men jeg har det sådan, at revyen fornyer sig automatisk, når vi bare gider at følge lidt med i tiden og i tidens tendenser og timing”.

 

 

Ganløse Revy 2024
Nakskov revyen