Årets Ærespris har været uddelt siden 1986 og hylder den, som har betydet særligt meget for revygenren. Prisen har siden 2015 været støttet af Danske Populær Autorer.

I år løb Pernille Schrøder med Årets Ærespris. Dette er ikke første gang, at Pernille bliver hyldet under den årlige begivenhed “Revyernes Revy”. Tilbage i 1998 og 2016 vandt Pernille nemlig Årets Dirch, men det er hendes første gang som vinder af “Årets Ærespris”.

Prisvinderen af Årets Ærespris bliver fundet og valgt af Skuespillerforeningen af 1879, som også er dem, der hvert år afholder Revyernes Revy. På scenen blev det udtalt, at Pernille i år modtager prisen for sin spilleglæde, musikalitet, humor og hårde arbejde gennem en lang og flot karriere på de skrå brædder.

På scenen til prisoverrækkelsen udtalte Karsten Jansfort: 

Jeg kender ingen som dig, der har et bagkatalog af jazzstandards og gamle revyviser, som du kan lire af, hvis man vækker dig klokken 4 om morgenen”.

Pernille har i snart 40 år medvirket i både store og små revyer landet rundt, hvilket også forklarer hendes to vundne “Årets Dirch”-priser. I år optrådte Pernille i Cirkusrevyen, hvilket ikke var første gang, da Cirkusrevyen er en af de scener, Pernille har optrådt på mange gange før.

Stort tillykke til Pernille Schrøder!

 

Pernille Schrøder