Holdet bag Sønderborg Sommer Revy ankom bemærkelsesværdigt til premieren

10.06.2024

Holdet bag Sønderborg Sommer Revy Show gjorde sig bemærket, da de til premiere d. 2 juni ankom med fint køretøj. En gruppe kaldt “Æ Als knejt” på Puch Maxi kørte for, hvorefter revyholdet ankom i en fin bil. Publikum stod klar til at tage imod revyholdet, så en æresrunde skulle der selvfølgelig til.
Da holdet var færdige med deres æresrunde, og publikum så småt fandt til deres pladser, var der dog lige en fast tradition, som skulle klares bag scenen, inden at revyen kunne begynde. 
Sønderborg Sommer Revy Show har nemlig en helt særlig tradition, hvor en af revyens personer hver aften bliver hyldet med et fast kampråb. På premiereaften var det Leif Maibom, der modtog kampråbet, som er et af de mere specielle af slagsen. Hele revyholdet bag scenen råbte nemlig i kor: “Leif Maibom, gå ud og vask dig, du er grim bag i”. Gad vide, hvem der står for tur næste gang.
Revyen sluttede af med stående klapsalver og et begejstret publikum. Vil du ikke gå glip af Sønderborg Sommer Revy Show, så spiller de frem til d.13 juni 2024 i Sønderborg Teater.

 

Sønderborg Sommer Revy